Társasház könyvelés igény esetén gazdasági ellenőrzést segítő személy biztosítását. Szolgáltatásunk kiterjed pénzügyi és társasházkezelési tervek áttekintésére, véleményezésére, készítésére. Ha pénzügyi tervezéssel, vagy kezelési terv készítésével kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Könyvelés az általunk kezelt, képviselt társasházak részére

  • társasházi könyvelés

  • bérszámfejtés

  • pénzügyi tervezés

  • társasház kezelési terv készítése

  • pénzügyi és társasház kezelési tervek áttekintése, véleményezése

Igény szerint gazdasági ügyeket ellenőrző személy biztosítását, mérlegképes könyvelő, vagy okleveles könyvvizsgáló (aki egyben igazságügyi szakértő is) személyében.

 

Az eHáz rendszerről röviden

Üdvözöljük az eHázban!
Egyszerűbb és hatékonyabb társasházkezelés az interneten keresztül.
Az eHáz egy teljes egészében felhő-alapú rendszer, mely annyit jelent, hogy használatához nem szükséges semmilyen plusz szoftver, vagy hardver beszerzése. Ön megkeres bennünket, megmutatjuk a rendszer funkcióit és akár 24 órán belül megkezdheti a társasházkezelés új, hatékonyabb módját az eHázon keresztül.

Célunk
Ma a család után a társasház az a legkisebb olyan vagyonközösség, melybe nem magunk választjuk a tagokat. Éppen ezért ma már mindenki a saját bőrén érzi azt, hogy egy-egy, sokszor információhiányból fakadó rossz, vagy hibás döntés milyen károkat tud okozni a pénztárcánknak. Az eHáz rendszer alapvetően erre ad megoldást: egyrészről egy tízedére csökkenti a közös képviselők adminisztrációs terheit, másrészről egy nagyon átlátható, felhasználóbarát felületen enged belépést valamennyi lakónak a saját egyenlegéhez, házának adataihoz és kínál olyan szolgáltatásokat, mint például az órabejelentés lehetősége, hibabejelentés, szavazás, vagy például a ház szolgáltatóinak rendszeres értékelése..

Miért eHáz?
Funkciók, melyekkel egyszerűbbé és hatékonyabbá tesszük a társasházkezelést:
TELJESEN INTERNET-ALAPÚ FELÜLET, NEM KELL HOZZÁ SEMMILYEN PROGRAM TELEPÍTÉSE
TABLETRŐL ÉS MOBILTELEFONRÓL IS HASZNÁLHATÓ VALAMENNYI FUNKCIÓ
A HASZNÁLATÁHOZ NEM SZÜKSÉGES SEMMILYEN BERUHÁZÁS, NINCS BELÉPÉSI DÍJ
KÜLÖN FELHASZNÁLÓI JOGOSULTSÁGOK LAKÓKNAK, SZÁMVIZSGÁLÓKNAK, KÖZÖS KÉPVISELŐKNEK ÉS SZOLGÁLTATÓKNAK, VÁLLALKOZÓKNAK
LAKÓKNAK ÓRAÁLLÁS BEJELENTÉS LEHETŐSÉGE
TELJES DOKUMENTUMTÁR: AZ ALAPRAJZOKTÓL AZ ALAPÍTÓ OKIRATON KERESZTÜL A KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYVEKIG
EGYGOMBOS FELSZÓLÍTÓ KÜLDÉS ÉS NYOMTATÁS LEHETŐSÉGE BEÁLLÍTOTT ÖSSZEGHATÁRÚ TARTOZÁS FELETT
KÖLTSÉGVISELŐK RUGALMAS MENEDZSMENTJE, ELADOTT LAKÁSOKHOZ KAPCSOLÓD MEGSZŰNŐ JOGOSULTSÁGOK KEZELÉSE
NAGYON EGYSZERŰ ÉS LÁTVÁNYOS SZŰRŐ MODUL AZ EGYES LISTÁKNÁL
TESTRESZABHATÓ HÁZAK, MÉRŐ TÍPUSOK ÉS FIZETÉSI MÓDOK
INTERNETES BANKI RENDSZEREKKEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ
Kinek?
Társasházkezelőknek, mert…

A társasházkezelők munkája rendkívül összetett és bonyolult, ezt nagyon sok lakó – lévén nem szakmabeliek – nem látják. Fontos, hogy amellett, hogy az eHáz egy kiváló adminisztrációs rendszer, egyben kommunikációs platform is a közös képviselők és a lakók között. A lakók itt bejelenthetik a hibákat, lejelenthetik óraállásukat, ezzel időt spórolva a társasházkezelőnek és önmaguknak is.

Számvizsgálóknak, mert…

Az eHáz rendszerben többféle jogosultságot kezelünk, melyek közül a számvizsgáló a második legerősebb: a közös képviselővel gyakorlatilag egy szinten teszi elérhetővé valamennyi tulajdonoshoz kapcsolódó befizetési, egyéb adatokat, mely alapján a nap 24 órájában információt kaphatunk a társasház pénzügyi állapotáról, egyes felújítási munkálatokkal kapcsolatos ajánlatokról, illetve egyes olyan kérdésekről, melyekben a rendszeren keresztül a tulajdonostársak szavaznak.

Lakóknak, mert…

Az eHáz lakói moduljának használatával lehetőség nyílik a társasházban felmerülő kérdéseket megbeszélni, szavazásokat indítani, óraállásokat bejelenteni bárhol, bármikor. Merthogy az eHáz használatához nincs szükség másra, mint egy internet-képes eszközre, és legyen az akár egy laptop, tablet, vagy mobiltelefon, máris beléphetünk saját azonosítónkkal és láthatjuk befizetéseinket, illetve a társasházzal kapcsolatos egyéb információkat.